Zaboravljena lozinka i drugi problemi sa prijavljivanjem

Ako ste zaboravili lozinku za Microsoft nalog, ili ako mislite da je neko došao do nje, možemo da vam pomognemo da uspostavite njenu početnu vrednost i da povratite svoj nalog.

Savet

 • U lozinkama postoji razlikovanje malih i velikih slova. Pre nego što promenite lozinku ili uspostavite njenu početnu vrednost, uverite se da taster Caps Lock nije pritisnut.

Prikaži sve

Zaboravio sam lozinku

Ako ste samo zaboravili lozinku, možete direktno da odete na stranicu Uspostavljanje početne vrednosti lozinke i pratite data uputstva. Poslaćemo vam kôd za uspostavljanje početne vrednosti lozinke na alternativnu e-adresu ili broj telefona koje ste naveli u okviru bezbednosnih informacija, a čim potvrdite svoj identitet pomoću koda, moći ćete da uspostavite početnu vrednost lozinke.

Napomena

 • Ako alternativne kontakt informacije nisu ažurirane, dodirnite vezu Više ne koristim ništa od toga ili kliknite na nju. Postoji još nekoliko načina da se vratite u svoj nalog:

  • Ako imate kôd za oporavak koji ste zasebne negde pribeležili.

  • Popunjavanjem upitnika i dodavanjem aktuelnijih bezbednosnih informacija. (Ovo traje duže, ali vam pomaže da sačuvate bezbednost naloga.)

Mislim da sam hakovan!

Ako ste sigurni da koristite tačnu lozinku, ali i dalje ne možete da se prijavite, moguće je da je vaš nalog ugrožen. Moguće je da je neki haker pogodio vašu lozinku ili da ju je ukrao i možda koristi vaš nalog za pristup vašim ličnim informacijama, ili za slanje bezvredne pošte. Možemo da vam pomognemo da oporavite svoj nalog i onemogućite ponovno hakovanje.

Oporavak hakovanog naloga

 1. Pokušajte da se prijavite u Microsoft nalog.

 2. Postupite na jedan od sledećih načina:

  • Ako i dalje možete da se prijavite u Microsoft nalog, trebalo bi da odmah promenite lozinku kao onaj ko je došao do nje više ne bi mogao da je koristi. Otvorite stranicu Bezbednost i lozinka, dodirnite ili mišem izaberite stavku Promeni lozinku, a zatim pratite uputstva.

  • Ako ne možete da se prijavite u svoj nalog, moguće je da je haker promenio lozinku i preuzeo nalog. Dodirnite vezu Ne možete da pristupite nalogu? ili kliknite na nju, izaberite opciju Mislim da neko drugi koristi moj Microsoft nalog, dodirnite dugme Dalje ili kliknite na njega, a zatim pratite uputstva.

   Možete direktno da posetite stranicu Uspostavljanje početne vrednosti lozinke i pratite navedena uputstva.