Kako da promenim jezik Windows Essentials programa?

Za sve Windows Essentials programe važi jedna jezička postavka, tako da ako promenite jezik za jedan program, ujedno će se promeniti jezik za sve njih. Na raspolaganju su vam 48 jezičkih ili regionalnih postavki. U većini slučajeva je potrebno da preuzmete i instalirate svaki novi jezik pre nego što počnete da ga koristite.

Postupak instaliranja i početak korišćenja novog jezika

  1. Zatvorite sve Windows Essentials programe.

  2. Kliknite na dugme Start dugme „Start“. U okviru za pretragu otkucajte LangSelector, a zatim u listi rezultata izaberite aplikaciju LangSelector.
  3. U okviru Koji jezik želite da koristite? možete da vidite koja je jezička postavka trenutno podešena. Kliknite na strelicu za padajući meni, a zatim izaberite jezik koji želite da počnete da koristite.

  4. Ukoliko izabrani jezik još uvek nije instaliran, proverite da li je računar povezan sa Internetom kako biste mogli da preuzmete i instalirate nov jezik, a zatim kliknite na dugme U redu.

  5. Od vas će biti zatraženo da dozvolite preuzimanje programa. Kliknite na dugme Da.

  6. Instalacioni program za Windows Essentials instaliraće nov jezik. To može da potraje nekoliko minuta. Kada se instaliranje dovrši, kliknite na dugme Zatvori.

  7. Otvorite bilo koji Windows Essentials program i videćete nov jezik.

Potrebna vam je dodatna pomoć?