Kako da instaliram Windows Essentials dok sam van mreže?

Ako je vaša veza sa internetom spora ili nepouzdana, možete da preuzmete datoteku instalacionog programa za Windows Essentials, a zatim pokrenete instalacioni program kada niste povezani sa internetom. Ovaj način instalacije može da vam uštedi vreme i ako želite da instalirate Windows Essentials na nekoliko računara. Kada preuzmete datoteku instalacionog programa na računar, možete da je kopirate i na druge računare da biste na njima instalirali Windows Essentials.

Instalacija programskog paketa Windows Essentials tokom rada van mreže

  1. Koristite veze do datoteka instalacionog programa koje su navedene na ovoj Veb stranici da biste pronašli onu koja odgovara vašem operativnom sistemu i jeziku, a zatim kliknite na nju.

  2. Kada dobijete upit da li želite da pokrenete datoteku ili da je sačuvate, kliknite na dugme Sačuvaj, a zatim sačuvajte datoteku na radnoj površini.

  3. Da biste instalirali Windows Essentials na računaru koji koristite, na radnoj površini kliknite na datoteku wlsetup-all.exe, kliknite na dugme Pokreni, a zatim pratite uputstva sa ekrana.

    – ili –

    Da biste instalirali Windows Essentials na drugom računaru, kopirajte datoteku wlsetup-all.exe na prenosni USB fleš za skladištenje, a zatim je kopirajte na radnu površinu tog računara. Kliknite na datoteku, kliknite na dugme Pokreni, a zatim pratite uputstva sa ekrana.

Informacije opravu korišćenja

Pre nego što instalirate Windows Essentials, pregledajte sledeće informacije.

Prikaži sve

Potrebna vam je dodatna pomoć?