Kako da instaliram Windows Essentials dok sam van mreže?

Ako je internet veza spora ili nepouzdana, možda želite da preuzmete datoteku instalacionog programa za Windows Essentials, a zatim pokrenite instalacioni program kada niste povezani na internet. Ovaj metod instalacije takođe može da vam uštedi vreme ako želite da instalirate Windows Essentials na nekoliko računara. Nakon što preuzmete instalacionu datoteku na jedan računar, možete da je kopirate na drugi da biste na njemu instalirali Windows Essentials.

Instaliranje paketa Windows Essentials van mreže

  1. Koristite veze do instalacionih datoteka sa ove veb stranice da biste pronašli onu koja odgovara vašem operativnom sistemu i jeziku, a zatim kliknite na vezu.

  2. Kada dobijete upit da li želite da pokrenete ili sačuvate instalacionu datoteku, kliknite na dugme Sačuvaj, a zatim sačuvajte datoteku na radnoj površini.

  3. Da biste instalirali Windows Essentials na računaru koji koristite, kliknite na datoteku wlsetup-all.exe na radnoj površini, kliknite na dugme Pokreni, a zatim pratite uputstva na ekranu.

    – ili –

    Da biste instalirali Windows Essentials na drugom računaru, kopirajte datoteku wlsetup-all.exe na prenosivi uređaj za skladištenje, kao što je fleš USB disk, a zatim kopirajte datoteku na radnu površinu drugog računara. Kliknite na datoteku, kliknite na dugme pokreni, a zatim sledite uputstva na ekranu.

Informacije o pravu korišćenja

Pre nego što instalirate Windows Essentials, pregledajte sledeće informacije.

Napomene

Potrebna vam je dodatna pomoć?