Kako da osvežim filter programa „Porodična bezbednost“?

Ukoliko promenite neku postavku programa Porodična bezbednost, bez obzira da li je to za dete ili sve članove porodice, dobro bi bilo da osvežite filter programa Porodična bezbednost da biste bili sigurni da koristi najaktuelnije informacije. Filter programa „Porodična bezbednost“ automatski osvežava svoje postavke u određeno vreme, ali ukoliko primetite da se Veb sadržaj ne filtrira na željeni način ili ukoliko se izveštaji o aktivnostima ne prikazuju onako kako ste očekivali, možete ručno da osvežite ovaj filter.

Filter programa „Porodična bezbednost“ automatski osvežava svoje postavke u sledećim slučajevima:

  • Dete lično traži dozvolu od roditelja da pogleda određenu Veb lokaciju. Kada se roditelj prijavi koristeći Microsoft account i izabere opciju Dozvoli ili Blokiraj za Veb lokaciju o kojoj je reč, filter programa Porodična bezbednost se ažurira na tom računaru.

  • Roditelj sa privilegijama administratora se prijavljuje u program „Porodična bezbednost“, dodaje ili menja korisničke naloge koji se nadgledaju u ovom programu, a zatim sačuva promene.

Postupak ručnog osvežavanja filtera programa „Porodična bezbednost“

  1. Prijavite se na računar koristeći roditeljski ili starateljski Microsoft nalog.

  2. Otvorite program „Porodična bezbednost“ tako što ćete kliknuti na dugme Start Slika dugmeta „Start“. U okviru za pretragu otkucajte Porodična bezbednost, a zatim u listi rezultata izaberite stavku Porodična bezbednost.
  3. U gornjem desnom uglu dijaloga Porodična bezbednost kliknite na dugme „Osveži“.


Potrebna vam je dodatna pomoć?