Ne mogu da se prijavim u Microsoft nalog

Ako ne možete da se setite svoje lozinke, ako lozinka ne radi (a uverili ste se da taster Caps Lock nije pritisnut), ili ako mislite da vam je neko ukrao ili hakovao Microsoft nalog, posetite ovu lokaciju da biste uspostavili početnu vrednost lozinke.

Postoje dva načina da nastavite, što zavisi od načina na koji ste konfigurisali i koristili nalog:

 1. Ako ste dodali bezbednosne informacije u nalog, poslaćemo vam kôd za jednokratnu upotrebu na navedeni alternativni broj telefona ili e-adresu. Kada unesete kôd na sledećem ekranu, moći ćete da unesete novu lozinku.

 2. Ukoliko nemate alternativni broj telefona ili e-adresu ili ne možete da im pristupite, dodirnite vezu Više ne koristim ovo. Dobićete bezbednosni upitnik gde će od vas biti zatražene informacije o temama e-poruka koje ste nedavno poslali sa naloga, vašem datumu rođenja, kreditnoj kartici i drugim detaljima koje samo vi znate.

Pogledajte video da biste saznali kako da poništite lozinku. (Da biste videli natpise na svom jeziku, dodirnite dugme Pomoćni natpisi ili kliknite na njega Dugme „Pomoćni natpisi“.)

Mislim da sam hakovan!

Ako ste sigurni da koristite tačnu lozinku, ali i dalje ne možete da se prijavite, moguće je da je vaš nalog ugrožen. Moguće je da je neki haker pogodio vašu lozinku ili da ju je ukrao i možda koristi vaš nalog za pristup vašim ličnim informacijama, ili za slanje bezvredne pošte. Možemo da vam pomognemo da oporavite svoj nalog i onemogućite ponovno hakovanje.

Oporavak hakovanog naloga

 1. Pokušajte da se prijavite u Microsoft nalog.

 2. Postupite na jedan od sledećih načina:

  • Ako i dalje možete da se prijavite u Microsoft nalog, trebalo bi da odmah promenite lozinku kao onaj ko je došao do nje više ne bi mogao da je koristi. Otvorite stranicu Bezbednost i lozinka, dodirnite ili mišem izaberite stavku Promeni lozinku, a zatim pratite uputstva.

  • Ako ne možete da se prijavite u svoj nalog, moguće je da je haker promenio lozinku i preuzeo nalog. Dodirnite vezu Ne možete da pristupite nalogu? ili kliknite na nju, izaberite opciju Mislim da neko drugi koristi moj Microsoft nalog, dodirnite dugme Dalje ili kliknite na njega, a zatim pratite uputstva.

   Takođe možete direktno da odete na stranicu Poništavanje lozinke i pratite uputstva.