Greška prilikom ažuriranja Windowsa 2

Ako prilikom instalacije jezičkog paketa dobijete grešku pri ažuriranju Windowsa 2, možda ćete morati da izvršite jednu od sledećih radnji:

  • Ako ste grešku dobili nakon otkazivanja ispravke, pokušajte da ponovo instalirate jezički paket i nemojte otkazivati instalaciju.

  • Ako ste dobili grešku, ali niste otkazali ispravku, ponovo pokrenite računar, a zatim pokušajte da ponovo instalirate jezički paket.

Napomena

  • Instalacija jezičkih paketa utiče na velike oblasti operativnog sistema i može da potraje do nekoliko časova, u zavisnosti od broja jezičkih paketa koje ste izabrali. Preporučujemo da instalirate samo jezičke pakete koje želite da koristite, da ih instalirate kada ne koristite računar za druge aktivnosti i da zatvorite sve otvorene programe pre nego što počnete.

Instaliranje jezičkih paketa

  1. Ako ste dobili grešku, ali niste otkazali ispravku, ponovo pokrenite računar, a zatim sledite korake navedene ispod. Ako ste otkazali ispravku i dobili grešku, jednostavno sledite korake navedene ispod (nemojte ponovo pokretati računar).

  2. Otvorite funkciju „Ažuriranje Windows“ tako što ćete kliknuti na dugme StartSlika dugmeta „Start“, izabrati stavku Svi programi, a zatim izabrati stavku Ažuriranje Windowsa.

  3. U levom oknu kliknite na dugme Da li postoje ispravke?, a zatim sačekajte dok Windows potraži najnovije ispravke za računar.

  4. Izaberite stavku Prikaži dostupne ispravke.

  5. Izaberite jezički paket koji želite da instalirate, a zatim kliknite na dugme Instaliraj. Obavezna dozvola administratora Ako vam bude zatražena administratorska lozinka ili njena potvrda, otkucajte lozinku ili je potvrdite.

Nakon instalacije jezičkog paketa, preporučujemo da instalirate sve dodatne ispravke koje je Windows pronašao za računar. Da biste saznali kako se to radi, pogledajte odeljak Instaliranje ispravki za Windows.

Ako koristite operativni sistem Windows Vista Ultimate i dobijate ovu grešku kada instalirate Windows Vista jezički paket, pogledajte članak baze znanja pod naslovom Instalacija Windows Vista jezičkog paketa sa lokacije Windows Update ne uspeva na Microsoft Web lokaciji za pomoć i podršku. Više uopštenih informacija o jezičkim paketima potražite u članku Informacije o izdanju jezičkog paketa za Windows Vista Ultimate na Microsoft Web lokaciji za pomoć i podršku. Takođe možete da posetite Web lokaciju „Windows Update Centar za rešenja“ da biste zatražili podršku putem e‑pošte.

Termin za pretragu u opciji „Pomoć i podrška“: WindowsUpdate_00000002