Ako tokom instaliranja ispravki dobijete Windows Update grešku 80070103, možda pokušavate da instalirate upravljački program koji je već instaliran na vašem računaru ili neki koji je manje kompatibilan od onog koji je već instaliran. Da biste saznali više informacija ili dobili pomoć, pokušajte sa ovim opcijama:

  • Ako želite da instalirate najnoviji upravljački program za određeni uređaj, program ili igru, to učinite ručno, a ne pomoću funkcije „Ažuriranje Windowsa“. Za više informacija pogledajte odeljak Popravljanje ili ažuriranje upravljačkog programa.

  • Posetite Diskusije na Web lokaciji Windows Update da biste videli da li je neko pronašao rešenje za vaš problem ili da biste zatražili pomoć od drugih korisnika operativnog sistema Windows.

  • Posetite Web lokaciju Windows Update centar za podršku da biste pronašli dodatne informacije o kodu greške ili da biste zatražili podršku e‑poštom.

  • Da biste sakrili ispravku da se više ne bi prikazivala, kliknite na znak plus (+) ispod naslova ispravke, a zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu Ne prikazuj više ovu ispravku.

Termin za pretragu u opciji „Pomoć i podrška“: WindowsUpdate_80070103