Kupite odmah. Besplatno obavite nadogradnju na Windows 10.

Kupite uređaj koji ispunjava uslove po sjajnoj ceni i dobićete besplatnu nadogradnju* na Windows 10 čim postane dostupan u avgustu 2015.

Pogledajte kolekciju

Saznajte više

Windows uređaj koji radi pod operativnim sistemom Windows 10

Windows se umnogome promenio, baš kao i računari

Dodir i brzo prevlačenje

Dodir i brzo prevlačenje

Najnoviji računari su dizajnirani za upravljanje dodirom. Bez obzira na to da li igrate igre, surfujete vebom ili listate PowerPoint slajdove, Windows 8.1 računar će vam pružiti zabavne i nove načine za rad.

Snažni i prenosivi

Snažni i prenosivi

Tablet, laptop i kombinovani računari nove generacije sa operativnim sistemom Windows 8.1 su tanki, lagani, moćni i odlikuju se dugim trajanjem baterije, tako da ćete svoj računar uvek moći da ponesete sa sobom, a on će imati dovoljno napajanja i opcija za povezivanje za čitav dan.

Još načina za posao i zabavu

Još načina za posao i zabavu

Pregledajte nove e-poruke, pripremite prezentaciju ili uputite nekome Skype poziv. Surfujte vebom, preuzmite novu igru ili pogledajte najnoviji film. Windows 8.1 računari vam pružaju pregršt mogućnosti da održite produktivnost i da se zabavite.

Novi računari za novi Windows

Novi računari za novi Windows

Osmišljeni tako da izvuku maksimum iz operativnog sistema Windows 8.1, najnoviji računari odlikuju se najrazličitijim upečatljivim stilovima: od tananih, prenosivih i svestranih tablet računara, do „all-in-one“ desktop računara koji će vam uštedeti prostor, a pružiće vam prelep i veliki ekran.

Savršeni za posao i zabavu

Obavite više posla uz više zabave na računaru sa novim Windows 8.1 računarom.

Istražite računare

Tablet, laptop i „all-in-one“ računar koji rade pod operativnim sistemom Windows 8.1

Pogledajte više

Upišite se za bilten koji vredi čitati.

Pogledajte šta sve možete u svetu aplikacija koje se nalaze u Windows prodavnici.

Pronađite personalizovane opcije za svoj računar.

*Detalji ponude za Windows

Windows 10 je besplatna nadogradnja za uređaje sa operativnim sistemima Windows 7 i Windows 8.1 (uključujući uređaje koje već posedujete) koji ispunjavaju određene uslove. Naše mišljenje je da će se većina ovih uređaja kvalifikovati, ali važe neki hardversko-softverski zahtevi i dostupnost funkcija može da se razlikuje od jednog do drugog uređaja. Dostupnost nadogradnje na Windows 10 za uređaje sa operativnim sistemom Windows Phone 8.1 može da se razlikuje u zavisnosti od OEM proizvođača ili mobilnog operatera. Uređaji moraju da budu povezani na internet i da usluga Windows Update bude aktivirana. Dobavljač internet usluga može da naplati troškove. Windows 7 SP1 i Windows 8.1 Update su obavezni. Pojedina izdanja su isključena: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise i Windows RT/RT 8.1. Aktivni korisnici sa Software Assurance pokrićem količinskog licenciranja imaju pogodnost da obave nadogradnju na poslovne verzije operativnog sistema Windows 10 izvan ove ponude.