Povratak u Microsoft nalog ako je ugrožen

Ako je Microsoft nalog ugrožen, to znači da ga neko možda koristi za pristup vašim ličnim informacijama ili slanje neželjene e-pošte. Možemo da vam pomognemo da vratite nalog, kao i da sprečimo tu pojavu u budućnosti.

Više informacija o Microsoft nalozima potražite u odeljku Šta je to Microsoft nalog?

Promena lozinke ili uspostavljanje njene početne vrednosti

Ako mislite da je Microsoft nalog ugrožen, trebalo bi da pokušate da se prijavite u svoj nalog na mreži.

Prijavljivanje u Microsoft nalog na mreži

 1. Prijava da biste se prijavili u Microsoft nalog.

 2. Uradite nešto od navedenog:

  • Ako i dalje možete da se prijavite u Microsoft nalog, trebalo bi da odmah promenite lozinku. Ovo će onemogućiti pristup nalogu svakome ko zna vašu lozinku. Dodirnite ili mišem izaberite stranicu Bezbednost i lozinka, dodirnite ili mišem izaberite stavku Promeni lozinku, a zatim pratite uputstva.

  • Ako ne možete da se prijavite u nalog, lozinka je možda promenjena. Dodirnite ili mišem izaberite vezu Ne možete da pristupite svom nalogu, izaberite stavke Mislim da neko drugi koristi moj Microsoft nalog, dodirnite dugme Dalje ili kliknite na njega, a zatim sledite uputstva.

   Možete i direktno da odete na stranicu Uspostavljanje početne vrednosti lozinke i pratite data uputstva.

Dodatno obezbedite svoj nalog ubuduće

Dodavanjem bezbednosnih informacija u nalog možete lakše da oporavite svoj nalog ako neko drugi preuzme kontrolu nad njim, ili ako zaboravite lozinku. Pošto se ove informacije koriste za vašu bezbednost, bilo bi dobro da ih što više navedete.

Dodavanje bezbednosnih informacija u Microsoft nalog

 1. Prijavite se u Microsoft nalog i otvorite stranicu Bezbednost i lozinka.

 2. U odeljku Bezbednosne informacije održavaju bezbednost naloga pratite uputstva za dodavanje ili ažuriranje različitih tipova bezbednosnih informacija (kao što su alternativna e-adresa ili broj telefona).

Potrebna vam je dodatna pomoć?