Moćne alatke kojima možete da oživite medijske sadržaje

Windows Media Player

Slušalice pored laptop računara

Život je prekratak da biste gubili vreme na zahteve računara. Zahvaljujući programu Windows Media Player, on postaje vaš medij. Režite, ripujte, sinhronizujte, strimujte, gledajte, slušajte… sve to možete da radite. Prilagodite raspored da biste uživali u muzici, video zapisima i fotografijama na svoj način. Reprodukujte sadržaj na drugim uređajima, preuzimajte muziku i video zapise iz prodavnica na mreži i sinhronizujte sadržaj sa telefonom ili karticom za skladištenje.

Windows foto-galerija

Snimak ekrana Windows foto-galerije

Ponekad snimak koji napravite nije baš onakav kakav biste želeli. Foto-galerija vam donosi skup intuitivnih alatki da biste ga poboljšali. Ubacite sliku sa telefona ili iz e-poruke, OS OneDrive, ili sa fotoaparata, a jednostavna dugmad omogućiće vam da obavite najrazličitije postupke: isecite, popravite boju, prilagodite, delite i čak stopite fotografije da biste od dve dobre slike dobili jednu savršenu.

Windows Movie Maker

Snimak ekrana sa programom Windows Movie Maker

Pretvaranje gomile kućnih video zapisa i fotografija u dirljiv porodični film, nastup za audiciju ili poslovnu promociju može da bude lako i jednostavno zahvaljujući programu Windows Movie Maker. Skratite video zapis, dodajte mu muziku, neke fotografije, a zatim jednim klikom i temu da bi prelazi i titlovi u vašem filmu bili komplementarni. Dobićete filmove koji izgledaju toliko profesionalno da će vam biti teško da poverujete da je sve besplatno.

Pogledajte više


Pronađite pomoć za reprodukovanje CD-ova i DVD-ova, striming medija, rešavanje problema sa zvukom i još toga.

Gledajte filmove, snimajte TV programe uživo, kopirajte CD-ove i obavite još mnogo toga.

Ovde možete da preuzmete sjajne besplatne programe kao što je Writer.

Upoznajte najnovije funkcije u operativnom sistemu Windows 10.