Kako da premestim e-poštu iz programa Outlook Express na računar koji koristi Windows 8.1?

Outlook Express više nije dostupan niti ga Microsoft podržava. Možemo da vam pomognemo da premestite e-poštu i kontakte na Outlook.com.

Outlook.com je usluga za ličnu e-poštu koja je zasnovana na vebu, besplatna i jednostavna za upotrebu. Sadrži mnoge odlične funkcije koje ima Outlook Express, ali i neke nove. Možete da zadržite aktuelnu e-adresu, šaljete fotografije i datoteke e-poštom i održavate prijemno sanduče urednim. Pored toga, e-pošti možete da pristupate sa svakog povezanog PC računara, tablet računara ili telefona. Pratite korake u nastavku i dodatak Mail Migration će premestiti e-poštu i kontakte iz programa Outlook Express.

Upisivanje za Outlook.com i premeštanje Outlook Express e-pošte i kontakata

Kada se upišete za Outlook.com, e-adresa i lozinka predstavljaju vaš Microsoftnalog. Ako imate e-adresu koja se završava na msn.com, hotmail.com, live.com ili outlook.com, već imate Microsoft nalog.

  • Obavezno koristite računar na kome su vaša Outlook Expresse-pošta i kontakti. Dok ste za tim računarom, kliknite na dugme Prvi koraci u nastavku. Tako ćete pokrenuti dodatak Mail Migration, koji će premestiti poštu i kontakte.

  • Otvoriće se stranica za prijavljivanje na Outlook.com. Postupite na neki od sledećih načina:

    Ako nemate Microsoft nalog, kliknite na dugme Upiši se odmah pri dnu stranice (tu se nalazi i pitanje da li imate Microsoftnalog). Zatim unesite e-adresu i lozinku da biste kreirali Outlook.comnalog.
    – ili –
    Ako već imate Microsoft nalog, unesite e-adresu i lozinku.

  • Kada se prijavite, dodatak Mail Migration će automatski premestiti kontakte i e-poštu na Outlook.com nalog.

Prvi koraci

Korišćenje pseudonima za dodavanje e-adrese u nalog

Ako treba da pogledate poštu dok ste van mreže, saznajte više o aplikaciji Pošta.