Pomoć za Outlook.com nalog

Outlook.com

Zatvoren nalog

Zatvaranje naloga

Kada zatvorite Microsoft nalog (e-adresu i lozinku koje koristite za Outlook.com), vaša e-pošta i kontakti se brišu sa naših servera i nećete moći da ih oporavite. E-adresa će postati slobodna 60 dana nakon zatvaranja naloga i tada će moći da je koristi neko drugi. Ako koristite svoj Microsoft nalog sa ostalim Microsoft uslugama, više nećete moći da im pristupate. Nabavite više informacija o efektima zatvaranja Microsoft naloga ili saznajte kako da zatvorite svoj Microsoft nalog.

Ako je vaš nalog zatvoren zbog neaktivnosti

Da biste održali aktivnost u okviru svog Outlook.com naloga, potrebno je da se prijavite najmanje jednom u 365 dana. Nakon 365 dana neaktivnosti, e-pošta će biti izbrisana, a njen oporavak neće biti moguć. Nakon 2 godine neaktivnosti, Microsoft nalog će biti izbrisan, a njegov oporavak neće biti moguć.

Ako je vaš nalog zatvoren zbog sumnjive aktivnosti unutar naloga

Outlook.com koristi tehnologije protiv neželjene pošte za identifikaciju sumnjivih naloga. Ako se vaš nalog koristi za slanje e-pošte koja pokreće filtere za neželjenu poštu, ili se sa naloga šalje veliki broj poruka koje se ne dostavljaju, onda je moguće da je Outlook.com nalog za e-poštu zatvoren.

Ako dobijete grešku u kojoj se navodi da vam je Outlook.com nalog zatvoren, možete da sledite uputstva da biste poslali zahtev za podršku. Idite na stranicu podrške za e-poštu. Pomoći ćemo vam da vratite nalog što je brže moguće.

Ako dobijete poruku u kojoj se navodi da vam je nalog privremeno blokiran, pogledajte članak Nalog je privremeno blokiran

Da biste dobili dodatnu pomoć oko zatvaranja naloga, obratite se korisničkoj podršci.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Nabavite pomoć za Outlook aplikaciju na radnoj površini.

Imate ideje za Outlook.com? Želimo da ih čujemo.