Pomoć za Outlook.com nalog

Outlook.com

Privremeno blokiran nalog

Primetili smo neku neuobičajenu aktivnost zbog čega ćemo vam privremeno blokirati nalog kako bismo bili sigurniji da neće doći do prevare ili zloupotrebe. Znamo da blokiran nalog može da postane razlog vašeg nezadovoljstva, ali možemo da vam pomognemo da ga ponovo aktivirate kroz nekoliko koraka.

Deblokiranje naloga

Da biste deblokirali nalog, posetite veb-lokaciju https://account.live.com i prijavite se na blokirani nalog. Možete da unesete broj telefona da biste zatražili da vam bezbednosni kôd bude dostavljen u tekstualnoj poruci ili, ako vaš telefon ne podržava tekstualne poruke, preko automatizovanog telefonskog poziva.

Kada unesete bezbednosni kôd, potrebno je da promenite lozinku da biste dovršili proces deblokade. Obavezno odaberite jaku, jedinstvenu lozinku kojom ćete zaštititi nalog. Možete da koristite naš merač jačine lozinke da biste, pre nego što počnete da koristite novu lozinku, proverili koliko je ona jaka.

Problemi sa bezbednosnim kodom

Najbrži način da deblokirate nalog je deblokiranje na mreži, tako što ćete zatražiti i uneti kôd. Ako niste pokušali da deblokirate nalog na mreži, preporučujemo vam da počnete od toga.

  • Ako niste primili bezbednosni kôd na broj telefona koji ste uneli, pokušajte ponovo ili izaberite opciju „Nemam kôd“ i unesite drugi broj. Moći ćete opet da zatražite kôd.

    Ako zatražite da vam se on dostavi putem tekstualne poruke, unesite broj telefona na koji možete da primate tekstualne poruke

  • Ako kôd ne funkcioniše, proverite da li ste uneli brojke iz teksta poruke, a ne one iz zaglavlja.

Tekstualna poruka koja sadrži kôd.

Moj nalog je i dalje blokiran

Ako ne možete da deblokirate nalog i pored toga što ste uneli bezbednosni kôd i promenili lozinku, korisnička podrška može da vam pomogne da ponovo aktivirate nalog. Da biste kontaktirali korisničku podršku, potrebno je da se prijavite na nalog i popunite obrazac na mreži. Unesite što više informacija kako bismo lakše potvrdili vaš identitet. Ozbiljno shvatamo bezbednost naloga i te informacije su nam potrebne da bismo lakše sprečili hakerski upad na vaš nalog. Potrebno je da navedete alternativnu e-adresu na koju će vas predstavnik Microsoft korisničke podrške kontaktirati u roku od 24 sata.

Kada deblokirate nalog, možete da dobijete više informacija o tome kako da zaštitite svoj nalog.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Nabavite pomoć za Outlook aplikaciju na radnoj površini.

Imate ideje za Outlook.com? Želimo da ih čujemo.