Aktivni prikazi u mom prijemnom poštanskom sandučetu u usluzi Outlook.com

Pregledajte sadržaj direktno u prijemnom poštanskom sandučetu ili radite na njemu bez potrebe da posećujete drugu Veb lokaciju zahvaljujući aktivnim prikazima u usluzi Microsoft Outlook. Postoje dva načina za korišćenje aktivnih prikaza:

  • Pregledi: Kada dobijete e-poruke koje sadrže veze – na primer, vezu do stranice sa fotografijama ili video zapisa prijatelja – možete da koristite aktivne prikaze da biste pregledali sadržaj. Na primer, ako vam neko pošalje vezu do neke lokacije sa fotografijama, videćete umanjene verzije fotografija unutar same poruke. Na taj način ne morate da posećujete drugu Veb lokaciju da biste videli fotografije ili odgledali video zapise.

  • Interaktivna e-pošta: Kada dobijete e-poruke koje sadrže novosti sa neke Veb lokacije, možete da stupite u interakciju sa sadržajem unutar same poruke, bez potrebe da posećujete tu Veb lokaciju. Na primer, ako vam neka lokacija za društveno umrežavanje pošalje ispravke statusa, možete da objavite komentare ili da prihvatite zahteve za prijateljstvo direktno iz poruke.

Da biste uključili ili isključili aktivne prikaze:

  1. Prijavite se na primarni Outlook nalog.

  2. U gornjem levom uglu prozora usluge Outlook kliknite na ikonu Opcije Ikona „Opcije“, a zatim izaberite stavku Još postavki pošte.
  3. U okviru Čitanje e-poruke kliknite na vezu Postavke aktivnog prikaza.

  4. U odeljku Želite li da vidite pregled? odaberite da li će pregledi biti prikazana ili sakriveni.

  5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomene

  • Ako e-poruka čiji ste primalac sadrži priložene fotografije ili druge datoteke, Outlook koristi funkciju aktivnih prikaza da bi je prikazao. Ovaj tip aktivnog prikaza ne možete da isključite.

  • Aktivni prikazi su osmišljeni tako da štite vašu privatnost. Više informacija o korporaciji Microsoft i privatnosti potražite u našoj izjavi o privatnosti.

Odlazak na lokaciju Outlook.com

Drugi resursi

Jednostavna uputstva za izvođenje uobičajenih zadataka.
Osnove u usluzi Outlook.com

Tražite pomoć za Outlook aplikaciju na radnoj površini?
Pretražite podršku za Office

Potrebna vam je dodatna pomoć?
Postavite pitanje na forumima na veb-lokaciji zajednice

Imate ideje za Outlook.com?
Pružite nam povratne informacije

Ne možete da otvorite Outlook.com?
Proverite status usluge