Saveti za Outlook.com


Par sedi na stepenicama

Družite se u usluzi Outlook.com

Možete da ćaskate, dodajete kontakte sa popularnih društvenih mreža i upravljate sadržajem na mrežama Facebook i Twitter.

Vaši prijatelji na jednom mestu

Dodajte kontakte sa različitih mreža kao što su Facebook, Twitter, Google, LinkedIn i druge, a promene kao što je ažurirana adresa će se automatski odraziti u usluzi Outlook.com.

Spisak kontakata u usluzi „Osobe“

Pri vrhu prijemnog poštanskog sandučeta kliknite na strelicu pored logotipa usluge Outlook .

Logotip usluge Outlook.com i strelica

Izaberite stavku Osobe.

Outlook.com, „Osobe“, „Kalendar“ i OneDrive

Ako ne vidite listu dostupnih mreža (kao što su Google, Twitter i Facebook), kliknite na dugme Upravljanje, a zatim izaberite stavku Dodaj osobe.

Kliknite na mrežu koju želite da dodate i sledite uputstva na ekranu.

Možete da podesite to da li ostali mogu da pronađu vaš javni Facebook ili Twitter nalog na osnovu e-adrese i/ili broja telefona. Outlook.com nastoji da sačuva vašu privatnost i da vam obezbedi kontrolu nad informacijama.

Pronađite više detalja o upravljanju Facebook nalogom i Twitter nalogom u usluzi Outlook.com.

Saznajte više o tome kako da upravljate listom kontakata i uputstva o tome kako da dodate kontakte u grupe ili da ih uklonite iz grupa.

Ćaskanje direktno iz prijemnog poštanskog sandučeta

Ako vidite da je neki prijatelj iz usluge Skype na mreži, možete brzo da mu pošaljete trenutnu poruku direktno iz prijemnog poštanskog sandučeta. Dovoljno je da u gornjem desnom uglu kliknete na ikonu ćaskanja i izaberete kontakt za razmenu trenutnih poruka u okviru Započni novi razgovor.

Primer ćaskanja u usluzi „Poruke“

Osim toga, možete da upućujete Skype pozive direktno uz prijemnog poštanskog sandučeta u usluzi Outlook.com. Saznajte više o tome kako da koristite Skype u usluzi Outlook.com

Pogledajte više

Možete da isprobate Outlook.com koristeći postojeći Gmail nalog.

Potražite odgovore na pitanja o usluzi Outlook.com.

Želite li da primenite sve ove savete? Isprobajte Outlook.com odmah.