Doživljaj usluge Outlook.com na vebu će uskoro biti poboljšan, ali lozinka, informacije za prijavu i vaši podaci ostaju nepromenjeni.
Važno: ako ste nadogradili svoj nalog, informacije iz ovog članka možda više ne važe. Posetite stranicu Dobro došli u Outlook na vebu da biste saznali više.

Greške prilikom slanja ili prijema e-pošte

Outlook.com

Outlook.com mi ne dozvoljava da pošaljem e-poruku

Da bismo osujetili pošiljaoce bezvredne pošte i smanjili količinu neželjene e-pošte koju dobijate, u usluzi Outlook.com postoje ograničenja za količinu i vrstu e-poruka koje možete da pošaljete Evo najčešćih grešaka koje ćete možda videti i postupaka koje možete da preduzmete da biste rešili problem.

Povećavanje ograničenja verifikacijom naloga

Povećajte svoje ograničenje tako što ćete otvoriti veb stranicu Dodavanje telefona i uneti svoj broj telefona. Poslaćemo vam kôd za verifikaciju koji možete da unesete na stranici. Ovo nam pomaže da potvrdimo da ste vlasnik naloga vi, a ne neki pošiljalac bezvredne pošte. Vlasnici verifikovanih naloga uživaju u višim ograničenjima za količinu i sadržaj e-poruka.

Saveti za verifikaciju naloga

Ako ste zahtevali da kôd dobijete u tekstualnoj poruci, njega predstavljaju brojevi u telu poruke, a ne oni u njenom zaglavlju.

Tekstualna poruka koja sadrži kôd.

Ako vaš telefon ne može da prima tekstualne poruke, možete da zahtevate da vam kôd bude dostavljen preko automatizovanog telefonskog poziva. Budite spremni da pribeležite kôd.

Možda ćete oklevati da nam date svoj broj telefona. Shvatamo vas. U današnje vreme smo svi zatrpani marketinškim porukama. Reći ćemo sam samo ovo: Microsoft nikada neće prodati vaše bezbednosne informacije u marketinške, niti bilo koje druge svrhe. Kraj priče. Poštujemo vašu privatnost.

 • Zbog mogućih zastoja u mreži, prijem koda može da potraje nekoliko minuta. Ako ga ne dobijete ni nakon 15 minuta, zahtevajte novi kôd.

 • Dobro proverite da li vaš telefon može da prima tekstualne poruke. Isporuka tekstualnih poruka nije dostupna u svim zemljama ili regionima, niti kod svih dobavljača usluga.

 • Da bismo osujetili pošiljaoce bezvredne pošte, od vas ćemo zatražiti da unesete neku kombinaciju slova i brojeva sa slike.

Dnevno ograničenje poruka

Da bismo odvratili pošiljaoce bezvredne pošte, u usluzi Outlook.com postoji ograničenja za broj e-poruka koje sa jednog naloga mogu da budu poslate u jednom danu.

Na telefonu

Dnevno ograničenje je niže za e-poruke koje se šalju sa mobilnih uređaja preko EAS ili POP protokola. Da biste poslali e-poruku koju ste napisali na mobilnom uređaju:

 1. Sačuvajte poruku u radnim verzijama da je ne biste izgubili. Da biste je sačuvali na Windows telefonu, dodirnite ikonu Izbriši i dobićete upit Da li da sačuvam ili izbrišem poruku?. Dodirnite dugme Sačuvaj.

 2. Prijavite se na Outlook.com sa računara, otvorite radne verzije i kliknite na dugme Pošalji.

Na računaru

Ako dostignete svoje dnevno ograničenje za e-poštu koja se šalje preko veba, pokušajte sledeće:

 1. Kliknite na dugme Sačuvaj radnu verziju da biste sačuvali poruku.

 2. Ako to već niste uradili, podignite dnevno ograničenje za poruke tako što ćete otvoriti veb stranicu Dodavanje telefona i verifikovati svoj nalog.

Previše primalaca jedne e-poruke

Takođe ograničavamo broj primalaca koje možete da imate u svakoj pojedinačnoj e-poruci. Ako dobijete grešku, pokušajte sledeće:

 1. Poruka o grešci će vam reći kolikom broju primalaca možete da pošaljete jednu poruku. Uklonite neke primaoce iz e-poruke tako da njihov broj ne prelazi ograničenje, a zatim ponovo pokušajte da je pošaljete.

 2. Ako to već niste uradili, podignite dnevno ograničenje za poruke tako što ćete otvoriti veb stranicu Dodavanje telefona i verifikovati svoj nalog.

Sadržaj u poruci je aktivirao naše filtere za neželjenu e-poštu

Blokiramo slanje poruka kada filterima za neželjenu e-poštu u usluzi Outlook.com njihov sadržaj zaliči ne neželjenu e-poštu. Povremeno, legitimne e-poruke mogu da budu blokirane kao da su neželjena e-pošta. Ako je ,vaša poruka blokirana, pokušajte sledeće:

 1. Promenite sadržaj poruke da bi izgledala manje sumnjivo, a zatim pokušajte ponovo da je pošaljete.

 2. Ako to već niste uradili, podignite dnevno ograničenje za poruke tako što ćete otvoriti veb stranicu Dodavanje telefona i verifikovati svoj nalog.

Da biste dobili dodatnu pomoć za rešavanje problema sa slanjem e-pošte, obratite se korisničkoj podršci.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Nabavite pomoć za Outlook aplikaciju na radnoj površini.

Imate ideje za Outlook.com? Želimo da ih čujemo.