Doživljaj usluge Outlook.com na vebu će uskoro biti poboljšan, ali lozinka, informacije za prijavu i vaši podaci ostaju nepromenjeni.
Važno: ako ste nadogradili svoj nalog, informacije iz ovog članka možda više ne važe. Posetite stranicu Dobro došli u Outlook na vebu da biste saznali više.

Greške prilikom slanja ili prijema e-pošte

Outlook.com

Outlook.com mi ne dozvoljava da pošaljem e-poruku

Kako bi se lakše izborila sa pošiljaocima bezvredne pošte i smanjila količinu neželjene pošte koju dobijate, usluga Outlook.com postavlja ograničenja za veličinu i vrstu e-poruka koje možete da pošaljete. Evo najčešćih grešaka koje možete da vidite i mogućih postupaka za rešavanje problema.

Povećajte ograničenja tako što ćete verifikovati nalog

Povećajte ograničenja tako što ćete posetite veb-stranicu Dodavanje telefona i uneti broj telefona. Poslaćemo vam verifikacioni kôd koji možete da unesete na stranici. Ovo nam pomaže da proverimo da ste vi vlasnik naloga, a ne pošiljalac bezvredne pošte. Verifikovani nalozi imaju izdašnija ograničenja za veličinu i sadržaj e-poruka.

Saveti za verifikaciju naloga

Ako ste zahtevali kôd u tekstualnoj poruci, njega predstavljaju brojevi u telu poruke, a ne oni u njenom zaglavlju.

Tekstualna poruka koja sadrži kôd.

Ako vaš telefon ne može da prima tekstualne poruke, možete da zahtevate da vam kôd bude dostavljen preko automatizovanog telefonskog poziva. Pripremite se da pribeležite kôd.

Možda ćete oklevati da nam date svoj broj telefona. Shvatamo vas. U današnje vreme smo svi zatrpani marketinškim porukama. Reći ćemo sam samo ovo: Microsoft nikada neće prodati vaše bezbednosne informacije u marketinške, niti bilo koje druge svrhe. Kraj priče. Poštujemo vašu privatnost.

 • Zbog mogućih zastoja u mreži, prijem koda može da potraje nekoliko minuta. Ako ga ne dobijete ni nakon 15 minuta, zahtevajte novi kôd.

 • Dobro proverite da li vaš telefon može da prima tekstualne poruke. Isporuka tekstualnih poruka nije dostupna u svim zemljama ili regionima, niti kod svih dobavljača usluga.

 • Da bismo osujetili pošiljaoce bezvredne pošte, od vas ćemo zatražiti da unesete neku kombinaciju slova i brojeva sa slike. Pronađite više informacija o tome kako da unesete znakove.

Dnevno ograničenje za broj poruka

Da bismo obeshrabrili pošiljaoce bezvredne pošte, ograničavamo broj e-poruka koje se u jednom danu mogu poslati sa jednog Outlook.com naloga.

na telefonu

Dnevno ograničenje je niže za e-poruke poslate sa mobilnog uređaja preko EAS ili POP protokola. Da biste poslali e-poruku koju ste napisali na mobilnom uređaju:

 1. Sačuvajte tu poruku u vidu radne verzije da je ne biste izgubili. Da biste je sačuvali na Windows Phone uređaju, dodirnite ikonu Izbriši i dobićete upit Da li da sačuvam ili izbrišem poruku? Dodirnite dugme Sačuvaj.

 2. Prijavite se u Outlook.com na računaru, otvorite radnu verziju i kliknite na dugme Pošalji.

Na računaru

Ako dostignete dnevno ograničenje za e-poštu poslatu preko veba, isprobajte nešto od navedenog:

 1. Kliknite na dugme Sačuvaj radnu verziju da biste sačuvali poruku.

 2. Ako to već niste uradili, povećajte svoje dnevno ograničenje tako što ćete posetiti veb-stranicu Dodavanje telefona i potvrditi verodostojnost svog naloga.

Postoji previše primaoca iste poruke

Ograničavamo i broj primaoca koje možete da imate u pojedinačnoj e-poruci. Ako dobijete grešku, isprobajte nešto od ovoga:

 1. Poruka o grešci će vas obavestiti o broju primalaca kojima možete da pošaljete poruku. Uklonite neke primaoce iz e-poruke da bi njihov broj bio ispod ograničenja, a zatim pokušajte ponovo da je pošaljete.

 2. Ako to već niste uradili, povećajte svoje dnevno ograničenje tako što ćete posetiti veb-stranicu Dodavanje telefona i potvrditi verodostojnost svog naloga.

Sadržaj u okviru poruke je aktivirao naše filtere za neželjenu poštu

Blokiramo slanje e-poruka ako filteri za neželjenu poštu u usluzi Outlook.com primete nešto nalik neželjenoj e-pošti. Ponekad se može desiti da legitimna e-poruka bude blokirana kao da je neželjena e-pošta. Ako je vaša poruka blokirana, isprobajte nešto od navedenog:

 1. Promenite sadržaj poruke tako da ona ne izgleda tako sumnjivo, a zatim po pokušajte ponovo da je pošaljete.

 2. Ako to već niste uradili, povećajte svoje dnevno ograničenje tako što ćete posetiti veb-stranicu Dodavanje telefona i potvrditi verodostojnost svog naloga.

Da biste dobili dodatnu pomoć za rešavanje problema sa slanjem e-pošte, obratite se korisničkoj podršci.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Nabavite pomoć za Outlook aplikaciju na radnoj površini.

Imate ideje za Outlook.com? Želimo da ih čujemo.