Doživljaj usluge Outlook.com na vebu će uskoro biti poboljšan, ali lozinka, informacije za prijavu i vaši podaci ostaju nepromenjeni.
Važno: ako ste nadogradili svoj nalog, informacije iz ovog članka možda više ne važe. Posetite stranicu Dobro došli u Outlook na vebu da biste saznali više.

Vratite izbrisane e-poruke u usluzi Outlook.com

Ako koristite Outlook.com, možete da vratite e-poštu koju ste možda slučajno izbrisali iz prijemnog poštanskog sandučeta. Ovo je takođe od pomoći ako je nalog hakovan, zato što hakeri najčešće brišu sve poruke na nalogu.

Vraćanje izbrisanih e-poruka

  • U levom oknu prozora usluge Outlook.com izaberite fasciklu Izbrisano. Pri dnu prozora kliknite na dugme vrati izbrisane poruke.

    Outlook.com će vratiti što je moguće više poruka i smestiće ih u fasciklu Izbrisano. Ako ne vidite željene izbrisane poruke, to znači da su trajno izgubljene.

Kada se vraćene poruke ponovo nađu u fascikli Izbrisano, vratite one važne u prijemno poštansko sanduče ili lične fascikle zato što se fascikla Izbrisano periodično čisti.

Napomena

  • Ova funkcija ne radi za podređene naloge. Na ovaj način roditelji mogu da budu sigurni da kada izbrišu poruke sa dečijih naloga, one zaista budu izbrisane.

Da biste dobili dodatnu pomoć oko vraćanja ili oporavka poruka, obratite se korisničkoj podršci.

Posetite Outlook.com

Potrebna vam je dodatna pomoć?