Zašto ne mogu da se vratim na Hotmail?

Hvala što ste lojalni korisnik usluge Hotmail. U sklopu prelaska sa usluge Hotmail na Outlook.com, sledeću generaciju besplatne e.pošte korporacije Microsoft više ne postoji mogućnost povratka na staro.

Vaši Hotmail adresa i lozinka, sačuvane e.poruke, kontakti, kalendari i pravila automatski su preneti u vaše novo prijemno poštansko sanduče u usluzi Outlook.com. Imate opciju da zadržite @Hotmail adresu i/ili nabavite @Outlook.com adresu.

Smatramo da Outlook.com unapređuje sjajne alatke iz usluge Hotmail i nadamo se da ćete se složiti. Dobićete sve funkcije koje ste voleli u usluzi Hotmail, kao što su mogućnost čišćenja i poništavanja pretplate jednim klikom, kao i nove funkcije poput arhiviranja i osveženog dizajna. Outlook.com vam pomaže da vidite i obavite više toga u prijemnom poštanskom sandučetu, i to brzo. Svedeni interfejs pokazuje više poruka već na prvi pogled, a nova traka sa alatkama vam omogućava da uobičajene zadatke unutar e-pošte obavljate uz manje klikova.

Dodatne informacije o nadogradnji, kao i video zapis o tome kako da pređete najosnovnije zadatke sa e-poštom u usluzi Outlook.com, pogledajte temu pomoći Moj Hotmail nalog je nadograđen na Outlook.com.

Posetite Outlook.com

Potrebna vam je dodatna pomoć?