Personalizacija računara


Galerija za personalizaciju vam pruža jezike, pozadine radne površine i još toga – poput ovog postera na kojem je prikazana severna svetlost koja sija iznad planine Kirkjufel na Islandu.


Preuzmite ovaj poster „Planina Kirkjufel i Aurora“

Pozadina „Planina Kirkjufel i Aurora, Snefelsnes (Island)“ na ekranu tablet računara

Teme za Windows

„Refleksija u pustinji, pustinja Badajin Đažan, Unutrašnja Mongolija“ iz teme „Refleksije“

Windows teme funkcionišu u operativnim sistemima Windows 7, Windows 8.1 i Windows RT 8.1, ali ako računar radi pod nekom drugom verzijom OS Windows, i dalje možete da preuzimate stotine besplatnih pozadina radne površine.

Windows 8.1 i Windows RT 8.1 vam omogućavaju da personalizujete računar kao nikada pre. Prijavite se pomoću lozinke u vidu slike i oživite početni ekran pločicama i mnoštvom aplikacija koje su dostupne u Windows prodavnici.

Pozadine radne površine

Pozadina „Stepenice u Gastelugašeu (Biskaj, Španija)“

Ova kolekcija postera za pozadinu radne površine vam omogućava da lakše uskladite računar sa svojim raspoloženjem. Odaberite neku kategoriju i pogledajte širok izbor besplatnih slika. Odaberite onu koja vam se dopada i preuzmite je. Od čuda prirode koja oduzimaju dah do prelepih umetničkih dela. Pronađite sliku koja će vas motivisati i koja će postati vaša.

Jezički paketi

Tri mlađa čoveka zajedno gledaju sadržaj na računaru

Prikažite Windows interfejs, menije, teme pomoći i dijaloge na odabranom jeziku zahvaljujući ovim besplatnim stavkama za preuzimanje. Kada dodate novi jezik, lako možete da se prebacujete sa jednog na drugi.

* Pozadine radne površine mogu da se koriste kao slike za zaključani ekran samo u izdanjima Windows 8, Windows RT i novijim, ili u operativnom sistemu Windows phone. Pozadine radne površine mogu da se koriste kao slike za početni ekran samo u izdanjima Windows 8.1, Windows RT 8.1 ili novijim.


Pogledajte više

Gadžete smo zamenili aplikacijama. Saznajte više.

Želite li da vidite svoje umetničko delo ili fotografiju u Galeriji za personalizaciju? Saznajte kako.

Zavirite iza kulisa da biste saznali više o temama i posterima zahvaljujući blogu Windows Experience.

Od izgleda i načina korišćenja, do aplikacija i ažuriranja – sve je prilagođeno vama.