Personalizacija računara

Teme za Windows

Novogodišnji vatromet, Singapur, pozadina iz teme „Vatromet“

Teme za Windows funkcionišu u operativnom sistemu Windows 7 i novijim, ali ako vaš računar radi pod nekom drugom verzijom operativnog sistema Windows, i dalje možete da preuzmete stotine besplatnih pozadina za radnu površinu.

Najnovije verzije operativnog sistema Windows omogućavaju vam da personalizujete računar kao nikada pre. Prijavite se pomoću lozinke u vidu slike i oživite „Start“ meni ili početni ekran uz pomoć pločica i mnoštva aplikacija koje su dostupne u Windows prodavnici.

Pozadine radne površine

Pozadina „Luk stene i Mlečni put“

Ova kolekcija postera za pozadinu radne površine vam omogućava da lakše uskladite računar sa svojim raspoloženjem. Odaberite neku kategoriju i pogledajte širok izbor besplatnih slika. Izaberite onu koja vam se dopada, preuzmite je i koristite kao pozadinu radne površine, zaključanog ekrana ili početnog ekrana*. Ponađite sliku koja će vas motivisati i biti samo vaša – od čuda prirode koja oduzimaju dah, do očaravajućih umetničkih dela.

Jezički paketi

Tri mlađa čoveka zajedno gledaju sadržaj na računaru

Prikažite Windows interfejs, menije, teme pomoći i dijaloge na odabranom jeziku zahvaljujući ovim besplatnim stavkama za preuzimanje. Kada dodate novi jezik, lako možete da se prebacujete sa jednog na drugi.

* Pozadine radne površine mogu da se koriste kao slike za zaključani ekran samo u izdanjima Windows 8 and Windows RT i novijim, ili u operativnom sistemu Windows Phone. * Pozadine radne površine mogu da se koriste kao slike za početni ekran samo u izdanjima Windows 8.1 i Windows RT 8.1.

Pogledajte više


Gadžete smo zamenili aplikacijama. Saznajte više.

Pronađite odgovore i nabavite podršku za personalizaciju računara.

Zavirite iza kulisa da biste saznali više o temama i posterima zahvaljujući blogu Blogging Windows.

Istražite novu uzbudljivu generaciju računara osmišljenih za operativni sistem Windows.