Personalizacija računara


Galerija za personalizaciju vam pruža jezike, pozadine radne površine (postere) i još toga – poput ove slike koja prikazuje zvezdano nebo iznad Novog Zelanda.


Preuzmite ovaj poster „Noćno nebo iznad Murivaija“

Pozadina „Noćno nebo iznad Murivaija, Okland (Novi Zeland)“ na ekranu tablet računara

Teme za Windows

Poster „Leptir Heliconius melpomene“ iz teme „Stvorenja u krupnom planu“

Windows teme funkcionišu u operativnim sistemima Windows 7, Windows 8.1 i Windows RT 8.1, ali ako računar radi pod nekom drugom verzijom OS Windows, i dalje možete da preuzimate stotine besplatnih pozadina radne površine.

Windows 8.1 i Windows RT 8.1 vam omogućavaju da personalizujete računar kao nikada pre. Prijavite se pomoću lozinke u vidu slike i oživite početni ekran pločicama i mnoštvom aplikacija koje su dostupne u Windows prodavnici.

Pozadine radne površine

Pozadina „Brod i sidro, Ramesvaram (Tamil Nadu, Indija)“

Ova kolekcija postera za pozadinu radne površine vam omogućava da lakše uskladite računar sa svojim raspoloženjem. Odaberite neku kategoriju i pogledajte širok izbor besplatnih slika. Odaberite onu koja vam se dopada i preuzmite je. Od čuda prirode koja oduzimaju dah do prelepih umetničkih dela. Pronađite sliku koja će vas motivisati i koja će postati vaša.

Jezički paketi

Tri mlađa čoveka zajedno gledaju sadržaj na računaru

Prikažite Windows interfejs, menije, teme pomoći i dijaloge na odabranom jeziku zahvaljujući ovim besplatnim stavkama za preuzimanje. Kada dodate novi jezik, lako možete da se prebacujete sa jednog na drugi.

* Pozadine radne površine mogu da se koriste kao slike za zaključani ekran samo u izdanjima Windows 8, Windows RT i novijim, ili u operativnom sistemu Windows phone. Pozadine radne površine mogu da se koriste kao slike za početni ekran samo u izdanjima Windows 8.1, Windows RT 8.1 ili novijim.


Pogledajte više

Gadžete smo zamenili aplikacijama. Saznajte više.

Windows 8.1 i Windows RT 8.1 vam omogućavaju da personalizujete računar kao nikada pre.

Zavirite iza kulisa da biste saznali više o temama i posterima zahvaljujući blogu „Blogging Windows“.

Od izgleda i načina korišćenja, do aplikacija i ažuriranja – sve je prilagođeno vama.