Informacije o programskom paketu Microsoft Security Essentials


Šta je to Microsoft Security Essentials?

Na internetu postoji veliki broj zlonamernih uljeza, uključujući viruse, trojanske konje, crve i špijunski softver. Microsoft Security Essentials vam nudi nagrađivanu zaštitu od ovakvih uljeza, a da vas pritom ne ometa.

Najstručnije znanje i najveća snaga u pozadini

Microsoft Security Essentials je osmišljen za pojedince i mala preduzeća, ali se zasniva na istoj tehnologiji koju Microsoft koristi prilikom zaštite velikih preduzeća (bezbednosni proizvodi kao što su Microsoft Forefront, Alatka za uklanjanje zlonamernog softvera i Windows zaštitnik). Imamo čitav timkoji prati nove pretnje i pronalazi načine da ih eliminiše.

Ponosni smo na priznanja koja smo dobili za rešenja za zaštitu koja nudimo: nagraduVB100 časopisa Virus Bulletin Ltd, Checkmark Certification udruženja West Coast Labs i certifikaciju udruženja ICSA Labs.

Westcoast Labs   ICSA Labs   Virus Bulletin

Jednostavno se nabavlja i jednostavno koristi

Preuzimanje i instaliranje programskog paketa Microsoft Security Essentials besplatno* je i jednostavno. Kada ga instalirate, softver se automatski ažurira jednom dnevno. Stalno pratimo nove pretnje i ažuriramo računar da bismo vas zaštitili. Vi ne morate ništa da radite.

Softver Microsoft Security Essentials koristi kodiranje zelenom, žutom i crvenom bojom da bi označio bezbednosni status računara, a jednim pogledom na boju ikone na traci zadataka možete da vidite da li treba nešto da preduzmete. Jednostavno je – kada je pretnja označena zelenom bojom, sve je u redu. Međutim, ako je pretnja crvene ili žute boje, Microsoft Security Essentials će vas obavestiti i preporučiti vam šta da radite (možete da reagujete direktno iz sistemske trake poslova bez ulaska u aplikaciju).

Radi tiho i ne narušava performanse računara

Microsoft Security Essentials radi tiho u pozadini. Dobijaćete obaveštenja samo kada treba da preduzmete određene radnje. Kada niste tu ili ste zauzeti, Microsoft Security Essentials može da preduzme podrazumevanu radnju umesto vas, a vi kasnije možete da otvorite program i pregledate i opozovete te radnje ako želite.

Softver Microsoft Security Essentials je efikasan i kompaktan. Skeniranja i ažuriranja se planiraju tako da se pokreću kada je računar neaktivan, a softver ne usporava računar dok radite na njemu. Zbog svega navedenog Microsoft Security Essentials je pogodan za sve tipove računara – stari računar, novi računar, laptop, kao i za vaš mali netbook.
* * Mogući su troškovi pristupa internetu prilikom preuzimanja. |  Microsoft Security Essentials: izjava o privatnosti  |  Microsoft Security Essentials: ugovor o licenciranju

Pogledajte više


Nabavite pomoć koristeći Microsoft Security Essentials.

Saznajte kako vaše preduzeće može da postane partner korporacije Microsoft preko korisnih veza za vašu lokaciju.

Pronađite informacije o uklanjanju virusa, bezbednosnim postavkama, zaštitnim zidovima i drugim načinima za zaštitu svog računara.

Upoznajte najnovije funkcije u operativnom sistemu Windows 10.