Informacije o programskom paketu Microsoft Security Essentials


Šta je to Microsoft Security Essentials?

Na Internetu postoji veliki broj zlonamernih programa, uključujući viruse, trojanske konje, crve i špijunski softver. Microsoft Security Essentials nudi nagrađivanu zaštitu od ovakvih programa, a da vas pri tom ne ometa.

Najstručnije znanje i najveća snaga u pozadini

Microsoft Security Essentials je osmišljen za pojedince i mala preduzeća, ali se zasniva na istoj tehnologiji koju Microsoft koristi prilikom zaštite velikih preduzeća (bezbednosni proizvodi kao što su Microsoft Forefront, Alatka za uklanjanje zlonamernog softvera i Windows zaštitnik). Imamo čitav tim koji prati nove pretnje i pronalazi načine da ih eliminiše.

Ponosni smo na priznanja koja smo dobili za rešenja za zaštitu koja nudimo: VB100 nagradu od časopisa Virus Bulletin Ltd., Checkmark Certification od udruženja West Coast Labs i certifikaciju od udruženja ICSA Labs.

Westcoast Labs   ICSA Labs   Virus Bulletin

Jednostavno se nabavlja i jednostavno koristi

Preuzimanje i instaliranje programa Microsoft Security Essentials je besplatno* i jednostavno. Kada ga instalirate, softver se automatski ažurira jednom dnevno. Stalno pratimo nove pretnje i ažuriramo računar da bismo vas zaštitili. Vi ne morate ništa da radite.

Microsoft Security Essentials koristi kodiranje zelenom, žutom i crvenom bojom da bi označio status bezbednosti računara, dok jednim pogledom na ikonu sa trake zadataka na osnovu njene boje možete da vidite da li treba nešto da preduzmete. Jednostavno je – kada je pretnja označena zelenom bojom, sve je u redu. Međutim, ako je pretnja crvene ili žute boje, Microsoft Security Essentials će vas obavestiti i preporučiti vam šta da radite (možete da reagujete direktno iz sistemske trake poslova bez ulaska u aplikaciju).

Radi tiho i bez narušavanja performansi računara

Microsoft Security Essentials radi tiho u pozadini. Dobijaćete obaveštenja samo kada treba da preduzmete određene radnje. Kada ste niste tu ili ste zauzeti, Microsoft Security Essentials može da preduzme podrazumevanu radnju umesto vas, a vi kasnije možete da otvorite program i opozovete te radnje ako želite.

Microsoft Security Essentials je efikasan i kompaktan. Skeniranja i ažuriranja se planiraju tako da se pokreću kada je računar neaktivan, a softver ne usporava računar tokom rada. Zbog svega ovoga Microsoft Security Essentials je pogodan za sve tipove računara – stari računar, novi računar, laptop i netbook.
* Mogući su troškovi pristupa internetu prilikom preuzimanja. | Izjava o privatnosti za Microsoft Security Essentials  | Ugovor o licenciranju za Microsoft Security Essentials

Pogledajte više

Pronađite više informacija o programskom paketu Microsoft Security Essentials.

Pronađite pomoć za Microsoft Security Essentials.

Saznajte kako vaše preduzeće može da postane partner korporacije Microsoft i da dobije korisne veze za svoju veb lokaciju.