Pomozite u održavanju bezbednosti svog računara

Bezbednost u OS Windows

Čovek radi na laptopu sa operativnim sistemom Windows

Najnovija verzija operativnog sistema Windows* sadrži Windows zaštitnik kako biste zaštitili svoj računar od virusa i ostalih vrsta malvera.

Ako tražite zaštitu za računar sa starijom verzijom operativnog sistema Windows*, možete da koristite Microsoft Security Essentials da biste se bolje odbranili od virusa, špijunskog i zlonamernog softvera svih vrsta. Zaštita nema cenu i zato je i ne naplaćujemo. Stvoren za lako korišćenje, Microsoft Security Essentials je besplatan** program koji se izvršava u pozadini, tako da ne morate da brinete o ispravkama i prekidima.

Stalno ažuriranje

Instalirajte najnovije servisne pakete ili druge besplatne** ispravke da bi Windows bio pouzdaniji i bezbedniji.

Preuzmite još alatki

Na ovom mestu možete da pronađete korisne dodatke, uslužne programe i programske dodatke da biste iskoristili sve mogućnosti računara.

* Windows zaštitnik uključen je u Windows 8, Windows RT, Windows 8.1, Windows RT 8.1 i Windows 10. Microsoft Security Essentials ima podršku za operativne sisteme Windows 7 i Windows Vista. Od 8. aprila 2014. ne postoji tehnička podrška za Windows XP i režim Windows XP, što uključuje i ispravke koje obezbeđuju zaštitu za računar. Saznajte više o prestanku podrške za Windows XP

** Mogući su troškovi pristupa internetu prilikom preuzimanja.

Pogledajte više


Pronađite informacije o uklanjanju virusa, bezbednosnim postavkama, zaštitnim zidovima i drugim načinima za zaštitu svog računara.

Saznajte više o upravljačkim programima za uređaje i hardver.

Upoznajte najnovije funkcije u operativnom sistemu Windows 10.

Istražite novu uzbudljivu generaciju računara osmišljenih za operativni sistem Windows.