Windows Media Player 12

Napravljeno od strane zaljubljenika u medije, za zaljubljenike u medije. Program Windows Media Player 12, dostupan u sklopu operativnih sistema Windows 7, Windows 8.1 i Windows 10*, reprodukuje više muzičkog i video sadržaja nego ikada, uključujući Flip Video sadržaj i nezaštićene pesme iz iTunes biblioteke! Organizujte svoju kolekciju digitalnog medijskog sadržaja, sinhronizujte digitalne medijske datoteke sa prenosnim uređajima, kupujte digitalni medijski sadržaj na mreži i još mnogo toga, a sve to uz Windows Media Player 12.

Poboljšani režimi reprodukcije

Režim „Reprodukuje se“ predstavlja studiju minimalizma: Prikazuje samo kontrole koje su vam potrebne, tako da ništa ne stoji između vas i vaše muzike ili video zapisa. Nova sličica trake zadataka sa kontrolama za reprodukovanje čini pregledanje lakšim i zabavnijim.

Reprodukcija više medijskog sadržaja na više mesta

Windows Media Player 12 sadrži ugrađenu podršku za mnoge popularne audio i video formate. Sinhronizujte muziku, video zapise i fotografije ili strimujte medijski sadržaj na uređajima da biste uživali u svojoj biblioteci na bilo kom mestu, kod kuće ili na putu.

Slika režima „Reprodukuje se“

Napomena

  • Windows Media Player nije dostupan u operativnom sistemu Windows RT 8.1.

* Windows Media Player 12 uključen je u čistu instalaciju operativnih sistema Windows 10, kao i u nadogradnje na Windows 10 sa operativnih sistema Windows 8.1 ili Windows 7. Reprodukcija DVD sadržaja nije uključena u operaivnim sistemima Windows 10 i Windows 8.1. Posetite stranicu Reprodukcija DVD sadržaja u sistemu Windows da biste saznali kako da dodate funkciju za reprodukciju DVD sadržaja.

Pogledajte više


Pogledajte dostupne verzije koje će raditi na vašim uređajima.

Pronađite pomoć za svoju verziju programa Player.

Prilagodite Windows Media Player uz pomoć zvučnih i vizuelnih dodataka.

Upoznajte najnovije funkcije u operativnom sistemu Windows 10.