Dodatne komponente i drugi dodaci za Windows Media Player

Dodatne komponente i programski dodaci, kao što su zvučni efekti ili mogućnost čitanja DVD-ova, povećavaju funkcionalnost programa Windows Media Player. Dodatne komponente i programske dodatke za svoju verziju programa Player možete da preuzmete preko veza u nastavku.

Dodatne komponente i drugi dodaci za reprodukciju DVD sadržaja

Neka izdanja OS Windows sadrže mogućnost reprodukcije DVD-ova sa svim funkcijama u programu Windows Media Player. U onim koja ih ne sadrže, možete da kupite dodatnu komponentu ili programski dodatak koji dodaje funkcije kao što su kontrole za reprodukciju video sadržaja preko celog ekrana i liste DVD poglavlja u Windows Media Player.

Saznajte više o opcijama za reprodukciju DVD-ova

  • U operativnom sistemu Windows 10. Aplikacija „Windows DVD plejer“ besplatno je dostupna tokom ograničenog perioda korisnicima koji žele da nadograde Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, Windows 8 ili Windows 8.1 sa programom Windows Media Center na Windows 10. Pogledajte pitanja i odgovore o aplikaciji Windows DVD Player.

  • U operativnom sistemu Windows 8.1 . Ako koristite Windows 8.1 ili Windows 8.1 Pro, aplikaciju DVD plejera možete da potražite u Windows prodavnici (saznajte više o Windows prodavnici).

  • U operativnom sistemu Windows 7. Windows 7 Home Premium, Ultimate i Enterprise sadrže ugrađenu mogućnost reprodukcije DVD-ova. Potpuna mogućnost reprodukcije DVD-ova nije dostupna u izdanjima Windows 7 Home Basic i Starter.

  • U operativnom sistemu Windows XP ili Windows Vista . Ako koristite Windows XP, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Business, ili Windows Vista Enterprise, možete da unapredite svoj doživljaj reprodukcije DVD-ova tako što ćete kupiti neki od dolenavedenih paketa DVD dekodera.

Dodatne komponente za zvučne efekte (DSP)

Dodajte efekte poput reverberacije, eha i drugih uz pomoć dodatne komponente za DSP (digitalnu obradu signala) za Windows Media Player.

Pogledajte više


Pogledajte dostupne verzije koje će raditi na vašim uređajima.

Pronađite pomoć za svoju verziju programa Player.

Prilagodite Windows Media Player uz pomoć zvučnih i vizuelnih dodataka.

Upoznajte najnovije funkcije u operativnom sistemu Windows 10.