Internet Explorer 9 + Windows 7

Predstavljanje Veba u novom ruhu

Internet Explorer 9 i Windows 7 bolje rade u paru
Internet Explorer 9 i Windows 7 bolje rade u paru

Internet Explorer 9 koristi sve potencijale računara, preko operativnog sistema Windows 7, omogućavajući brži i bogatiji doživljaj Veba.

Performanse

Uz kombinaciju programa Internet Explorer 9 i operativnog sistema Windows 7 Veb lokacije funkcionišu poput programa instaliranih na računaru. Video snimci visoke definicije se tečno reprodukuju, grafika je jasna, boje su živopisne, a Veb lokacije se brže učitavaju, interaktivne su i reaktivne kao nikada do sada.

Zakačene lokacije

Pomoću funkcije kačenja lokacija možete otići na omiljene lokacije direktno iz trake zadataka operativnog sistema Windows, a da pritom ne morate prvo da otvorite program Internet Explorer. Kačenje lokacije traje nekoliko sekundi: kliknite na karticu određene Veb lokacije, a zatim je prevucite na traku zadataka. To je to! Kada lokacija bude zakačena, prikazaće se kao sličica sopstvenog sadržaja, nezavisno od programa Internet Explorer.

Svaka lokacija koju zakačite na traku zadataka ima listu za prelazak. Šta vidite zavisi od Veb lokacije, ali sve uključuju InPrivate Browsing, otvaranje lokacije, otkačivanje lokacije i zatvaranje prozora. Neke imaju i kontrole za pregled sličica, kao što su reprodukovanje ili pauziranje video snimka, koje ćete videti ispod pregleda sličice. A neki zakačeni sajtovi imaju slojeve preko ikona, koji navode informacije o statusu Veb lokacije, kao što je broj novih poruka u prijemnom sandučetu.

Kačenje

Kačenje je brz i zabavan način istovremenog prikaza dve lokacije ili stranice na ekranu, poput gledanja video snimka tokom pregleda e-pošte ili proučavanja mape za vreme čitanja plana putovanja. Jednostavno prevucite obe lokacije do suprotnih ivica ekrana i one će se uporedno prikazati. Sadržaj lokacija se neprekidno prikazuje, omogućavajući neometani doživljaj.

Kombinacija programa Internet Explorer 9 i operativnog sistema Windows 7 omogućiće vam najbolji doživljaj Veba na sistemu Windows.