Povezivanje sa Internetom u programu Windows Media Center: najčešća pitanja

Evo odgovora na neka od uobičajenih pitanja o povezivanju sa Internetom u programu Windows Media Center.

Prikaži sve

Zašto mi je potrebna Internet veza za korišćenje programa Media Center?

Media Center možete koristiti bez Internet veze, ali mnoge funkcije neće raditi dobro, a neke neće raditi uopšte. Evo nekih načina na koje možete koristiti Internet vezu računara u okviru programa Media Center:

Kako mogu da utvrdim da imam Internet vezu u programu Media Center?

Ako dobijete poruku da Internet veza nije otkrivena, Media Center možda ima problema da je otkrije. Pokušajte da prođete kroz čarobnjak „Podešavanje Internet veze“.

  • Na početnom ekranu programa Windows Media Center pomerite se do stavke Zadaci, izaberite stavku Postavke, stavku Opšte postavke, stavku Windows Media Center podešavanje , stavku Podešavanje Internet veze, a zatim pratite uputstva.

Kako da podesim Internet vezu na računaru?

Ako inače imate problema sa povezivanjem sa Internetom na računaru, moraćete da podesite Internet vezu da biste mogli da je koristite u programu Media Center. To možete uraditi u čarobnjaku „Povezivanje sa Internetom“:

  • Otvorite čarobnjak za povezivanje sa Internetom tako što ćete kliknuti na dugme StartSlika dugmeta „Start“, a zatim izabrati stavku Kontrolna tabla. U polju za pretragu otkucajte termin mreža, izaberite stavku Centar za mrežu i deljenje, izaberite stavku Podešavanje nove veze ili mreže, a zatim dvaput kliknite na stavku Povezivanje sa Internetom.

Ako i dalje imate problema sa povezivanjem sa Internetom, pogledajte članak Zašto ne mogu da se povežem sa Internetom?