Windows 7 na laptopu

Ma gde bili, uvek ćete imati savršeno mesto za rad

Rad sa bilo kog mesta u operativnom sistemu Windows 7
Rad sa bilo kog mesta u operativnom sistemu Windows 7.

U današnje vreme kancelarija može da izgleda na različite načine – kao tihi ugao u kafeu ili holu, trem iza kuće ili klupa u parku.

Kuda god da ponesete laptop računar i radite, Windows 7 je dizajniran da vam olakša obavljanje posla.

Šta je potrebno:

  • Računar koji radi pod operativnim sistemom Windows 7.

  • Laptop sa Wi-Fi ili mobilnom vezom širokog propusnog opsega.

Dva klika – i povezaćete se.

Prvi zadatak obično je povezivanje sa mrežom. Windows 7 olakšava taj proces. On uključuje bolju podršku za tehnologije mobilne veze širokog propusnog opsega kao što je 3G.

Druga korisna inovacija: Prikaz dostupnih mreža. Nalazi se na traci zadataka i prikazuje sve opcije za umrežavanje – Wi‑Fi mrežu, mobilnu mrežu širokog propusnog opsega, pozivnu vezu ili poslovni VPN – na jednom mestu. Dva klika i povezaćete se.

Samo kliknite na dugme „Odštampaj“

Da li koristite jedan štampač kod kuće, a drugi na poslu? Mučno je stalno govoriti računaru koji štampač da koristi. U operativnom sistemu Windows 7 ne morate to da radite. Štampanje usklađeno sa lokacijom, dostupno samo u izdanjima Professional i Ultimate, pamti štampače koje često koristite i automatski usmerava dokumente na pravi štampač.

Veća usklađenost sa baterijom

Windows 7 je takođe dizajniran tako da vam pomogne da izvučete više energije iz baterija laptop računara. Na primer, napajanje Ethernet konektora se prekida kada ga ne koristite i LCD ekran, koji je veliki potrošač energije, automatski se zatamnjuje ako računar provede dosta vremena u stanju mirovanja.

Obezbedite i osigurajte svoj rad

Znamo da nikada ne možete da budete dovoljno pažljivi kad je reč o radu. Zato Windows 7 obuhvata veliki broj bezbednosnih unapređenja. On obezbeđuje bolju upotrebu skenera otisaka prstiju i uključuje funkciju BitLocker To Go. Dostupna u izdanju Ultimate, funkcija BitLocker To Go šifruje USB fleš diskove i druge prenosne uređaje za skladištenje da bi ih zaštitila od krađe ili slučajnog gubitka.