Prikazivač događaja je napredna alatka koja prikazuje detaljne informacije o važnim događajima na računaru (na primer, programi koji se ne pokreću na očekivani način ili ispravke koje se automatski preuzimaju). Prikazivač događaja može biti koristan prilikom rešavanja problema i grešaka sa operativnim sistemom Windows i drugim programima. Više informacija o prikazivaču događaja potražite u odeljku Koje informacije se prikazuju u evidencijama događaja (Prikazivač događaja)?

  • Otvorite prikazivač događaja tako što ćete kliknuti na dugme StartSlika dugmeta „Start“, izabrati stavku Kontrolna tabla, izabrati stavku Sistem i bezbednost, izabrati stavku Administrativne alatke, a zatim dvaput kliknuti na stavku Prikazivač događaja. Obavezna dozvola administratora Ako vam bude zatražena administratorska lozinka ili njena potvrda, otkucajte lozinku ili je potvrdite.

Savet

  • Evo još jednog načina za otvaranje alatke „Prikazivač događaja“: Kliknite na dugme StartSlika dugmeta „Start“. U polje za pretragu otkucajte Prikazivač događaja, a zatim na listi rezultata izaberite stavku Prikazivač događaja. Obavezna dozvola administratora Ako vam bude zatražena administratorska lozinka ili njena potvrda, otkucajte lozinku ili je potvrdite.