Otvaranje alatke za rešavanje problema sa podešavanjem TV tjunera

Ako imate problema sa gledanjem ili snimanjem TV programa na računaru, pokušajte da upotrebite alatku za rešavanje problema sa podešavanjem TV tjunera da biste otklonili problem. Ona proverava da li računar prima TV signal, kao i da li je TV tjuner ispravno povezan i konfigurisan.

Napomena

  • Da biste se uverili da imate najažurnije alatke za rešavanje problema iz usluge na mreži za rešavanje problema sa operativnim sistemom Windows, računar treba da bude povezan sa Internetom. Više informacija potražite u članku Rešavanje problema u operativnom sistemu Windows.

Otvorite alatku za rešavanje problema sa podešavanjem TV tjunera tako što ćete kliknuti na dugme StartSlika dugmeta „Start“, a zatim izabrati stavku Kontrolna tabla. U polju za pretragu otkucajte program za rešavanje problema i izaberite stavku Rešavanje problema. U levom oknu kliknite na dugme Prikaži sve i izaberite stavku Podešavanje TV tjunera. Obavezna dozvola administratora Ako vam bude zatražena administratorska lozinka ili njena potvrda, otkucajte lozinku ili je potvrdite.