Vraćanje u prethodno stanje i instaliranje skrivenih ispravki

Skrivene ispravke su ispravke za koje ste tražili da vas Windows ne obaveštava niti da ih automatski instalira. Da biste poboljšali bezbednost i performanse računara, vratite sve važne i preporučene ispravke u prethodno stanje.

  1. Otvorite Windows Update tako što ćete kliknuti na dugme StartSlika dugmeta „Start“. U polju za pretragu otkucajte termin Update, a zatim sa liste rezultata izaberite stavku Windows Update.

  2. U levom oknu izaberite stavku Vrati skrivene ispravke u prethodno stanje.

  3. Izaberite ispravke koje želite da instalirate i kliknite na dugme Vrati u prethodno stanje. Obavezna dozvola administratora Ako vam bude zatražena administratorska lozinka ili njena potvrda, otkucajte lozinku ili je potvrdite.

  4. Windows će proveriti da li postoje ispravke, a zatim vas upitati da instalirate ispravke koje ste vratili u prethodno stanje, kao i sve nove ispravke koje su dostupne.

Napomena

  • Neke ispravke koje pokušate da vratite u prethodno stanje možda neće biti prikazane na listi ispravki koje vam Windows nudi. Do toga dolazi samo kada Windows pronađe noviju ispravku koja se odnosi na isti problem kao ispravka koju ste pokušali da vratite u prethodno stanje.