U programu Windows Media Player, stavke koje reprodukujete pojavljuju se u oknu liste u režimu „Reprodukuje se“ i u biblioteci programa Player. Redosled reprodukcije stavki možete promeniti tako što ćete uključiti slučajni redosled i tada će se stavke reprodukovati slučajnim redosledom. Takođe možete odabrati opciju uzastopne reprodukcije stavki. Kada uključite ponavljanje, sve stavke u oknu liste biće reprodukovane jednom, a zatim će njihova reprodukcija početi ponovo. Takođe možete uključiti opciju slučajnog redosleda i ponovne reprodukcije istovremeno. Nije moguće uključiti slučajni redosled niti ponavljati DVD-ove.

Uključivanjem slučajnog redosleda ili ponavljanja ne menja se redosled prikaza u oknu lista. Da biste više puta uzastopno reprodukovali jednu datoteku, iz okna liste obrišite sve stavke osim one koju želite da reprodukujete.

U režimu „Reprodukuje se“ kliknite desnim tasterom miša na slobodan prostor u programu Player i izaberite stavku Prikaži listu da biste prikazali okno liste. U biblioteci programa Player izaberite karticu Reprodukcija da biste prikazali okno liste.

  • Da biste uključili slučajni redosled ili ponavljanje, izvršite neku od sledećih radnji:

    • Da biste stavke reprodukovali slučajnim redosledom, kliknite na dugme Uključi slučajni redosledSlika dugmeta „Uključi slučajni redosled“.
    • Da biste ponovo reprodukovali stavke, kliknite na dugme Uključi ponavljanjeSlika dugmeta „Uključi ponavljanje“.

    Slučajni redosled i ponavljanje će ostati uključeni dok ih ne isključite ponovnim klikom na dugmad.

Napomena

  • U režimu Reprodukuje se, možda ćete morati da promenite veličinu prozora da biste videli dugmad Uključi slučajni redosled i Uključi ponavljanje.

Za informacije o različitim režimima i funkcijama u programu Windows pogledajte odeljak Prvi koraci uz Windows Media Player. Za informacije o tome kako da uredite spisak numera korišćenjem komande „Promešaj spisak slučajnim redosledom“ pogledajte odeljak Kreiranje ili promena običnog spiska numera u programu Windows Media Player.