Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka je vodič korak po korak za prenos datoteka i postavki sa jednog računara sa sistemom Windows na drugi. Program vam pomaže da odaberete sadržaj koji ćete preneti na novi računar, na primer korisničke naloge, omiljene lokacije na Internetu i e-poštu. Takođe vam pomaže da odlučite koji metod ćete koristiti, a zatim izvršava prenos.

Otvaranje programa „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“

Ako koristite administratorski nalog, možete otvoriti program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“.

  • Otvorite program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ tako što ćete kliknuti na dugme StartSlika dugmeta „Start“. U polju za pretragu otkucajte termin Jednostavan prenos, a zatim sa liste rezultata izaberite stavku Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka. Obavezna dozvola administratora Ako vam bude zatražena administratorska lozinka ili njena potvrda, otkucajte lozinku ili je potvrdite.

Napomena

  • Ako ne koristite administratorski nalog, ne možete otvoriti program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“.

Otvaranje izveštaja programa „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“

Izveštaje o prenosu možete prikazati bilo kada nakon dovršetka prenosa.

  1. Kliknite na dugme StartSlika dugmeta „Start“.
  2. U polju za pretragu otkucajte termin Izveštaji programa za jednostavan prenos postavki i datoteka, a zatim sa liste rezultata izaberite stavku Izveštaji programa „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“. Obavezna dozvola administratora Ako vam bude zatražena administratorska lozinka ili njena potvrda, otkucajte lozinku ili je potvrdite.