Šta se desilo sa opcijom „Izveštaji o problemima i rešenja“?

Opcija „Izveštaji o problemima i rešenja“ sada je deo Centra aktivnosti koji je centralno mesto za prikazivanje upozorenja i preduzimanje radnji koje mogu pomoći u neometanom radu operativnog sistema Windows. Centar aktivnosti možete da koristite za pregled važnih obaveštenja o bezbednosti i postavki održavanja koje traže vašu pažnju, dobijanje informacija o određenim sistemskim postavkama i izvršavanje preporučenih zadataka održavanja. Takođe možete pronaći korisne veze ka alatkama za rešavanje problema, kao i drugim alatkama koje mogu pomoći u njihovom rešavanju.

Centru aktivnosti možete da pristupite tako što ćete kliknuti na njegovu ikonu Slika ikone „Centar aktivnosti“ koja se nalazi na sistemskoj traci poslova na traci zadataka. Kada na računaru dođe do problema koji treba da rešite, videćete obaveštenje, a kada zadržite pokazivač iznad ikone, videćete sva nedavna obaveštenja.

Otvorite centar aktivnosti tako što ćete kliknuti na dugme StartSlika dugmeta „Start“, izabrati stavku Kontrolna tabla, a zatim u odeljku Sistem i bezbednost izabrati stavku Pregled statusa računara.