Evo odgovora na neka uobičajena pitanja o funkciji Windows 7 Anytime Upgrade.

Prikaži sve

Koliko košta svako izdanje operativnog sistema Windows 7?

Informacije o cenama za svako izdanje videćete tokom Windows Anytime Upgrade procesa. Takođe možete otići i u prodavnicu elektronike da pogledate cene i kupite ključ za Windows Anytime Upgrade.

Mogu li da koristim Windows Anytime Upgrade za nadogradnju sa prethodne verzije operativnog sistema Windows na Windows 7?

Ne. Windows Anytime Upgrade ne može da nadograđuje sa prethodne verzije operativnog sistema Windows na Windows 7. Funkcija Windows Anytime Upgrade je dizajnirana samo za nadogradnju računara sa jednog izdanja operativnog sistema Windows 7 na drugo izdanje operativnog sistema Windows 7.

Napomena

  • Da biste mogli da koristite funkciju Windows Anytime Upgrade, vaš računar mora raditi pod aktiviranom kopijom operativnog sistema Windows 7.

Da li pomoću funkcije Windows 7 Anytime Upgrade mogu da nadograđujem i 32-bitna i 64-bitna izdanja operativnog sistema Windows?

Da, Windows Anytime Upgrade možete koristiti za nadogradnju sa 32-bitnog izdanja na drugo 32-bitno izdanje ili za nadogradnju sa 64-bitnog izdanja na drugo 64-bitno izdanje operativnog sistema Windows 7. Međutim, Windows Anytime Upgrade ne može da nadogradi sa 32-bitnog izdanja na 64-bitno izdanje operativnog sistema Windows 7 ni sa 64-bitnog izdanja na 32-bitno izdanje operativnog sistema Windows 7.

Da li pomoću funkcije Windows 7 Anytime Upgrade mogu da nadogradim na drugo izdanje operativnog sistema Windows na više računara?

Da. Moraćete da kupite nadogradnju za svaki računar na koji želite da instalirate drugo izdanje operativnog sistema Windows 7. Dodatne nadogradnje možete kupiti putem procesa kupovine funkcije Windows Anytime Upgrade na mreži ili putem preuzimanja ključa za Windows Anytime Upgrade u prodavnici elektronike.

Kako da saznam da li će moj računar pokrenuti funkcije u drugim izdanjima operativnog sistema Windows 7?

Windows 7 savetnik za nadogradnju predstavlja program koji možete preuzeti i pokrenuti na računaru da biste saznali da li imate potreban hardver za korišćenje određenih funkcija u okviru određenog izdanja operativnog sistema Windows 7. Da biste preuzeli Windows 7 savetnik za nadogradnju, idite na Veb lokaciju Windows 7 savetnik za nadogradnju Preuzimanje iznosi oko 5 megabajta.

Napomena

  • Preuzimanje ove datoteke putem brze Internet veze može trajati samo nekoliko minuta. Preuzimanje ove datoteke putem modema ili druge sporije Internet veze može potrajati malo duže.

Da li se mogu vratiti na izdanje operativnog sistema Windows 7 pod kojim je moj računar radio pre nadogradnje?

Da, ali ćete morati da izvršite čistu instalaciju prethodnog izdanja operativnog sistema Windows 7, što znači da vaše datoteke i postavke programa neće biti sačuvane.

Napomena

  • Da biste ponovo instalirali prethodno izdanje operativnog sistema Windows 7, morate imati šifru proizvoda originalnog izdanja. Uputno je čuvati sve šifre proizvoda operativnog sistema Windows za slučaj da morate ponovo da instalirate Windows.

Napomena

  • Funkcija Windows Anytime Upgrade nije dostupna u svim izdanjima operativnog sistema Windows 7.