Windows Media Player 12

Napravljen od strane zaljubljenika u medije, za zaljubljenike u medije. Program Windows Media Player 12, koji je deo operativnih sistema Windows 7 i Windows 8.1, reprodukuje više muzičkog i video sadržaja nego ikada, uključujući Flip Video sadržaj i nezaštićene pesme iz iTunes biblioteke! Organizujte svoju kolekciju digitalnog medijskog sadržaja, sinhronizujte digitalne medijske datoteke sa prenosnim uređajima, kupujte digitalni medijski sadržaj na mreži i još mnogo toga, a sve to uz Windows Media Player 12.

Poboljšani režimi reprodukcije

Režim „Reprodukuje se“ predstavlja studiju minimalizma: Prikazuje samo kontrole koje su vam potrebne, tako da ništa ne stoji između vas i vaše muzike ili video zapisa. Nova sličica trake zadataka sa kontrolama za reprodukovanje čini pregledanje lakšim i zabavnijim.

Reprodukcija više medijskog sadržaja na više mesta

Windows Media Player 12 sadrži ugrađenu podršku za mnoge popularne audio i video formate. Sinhronizujte muziku, video zapise i fotografije ili strimujte medijski sadržaj na uređajima da biste uživali u svojoj biblioteci na bilo kom mestu, kod kuće ili na putu.

Slika režima „Reprodukuje se“

Napomena

  • Windows Media Player nije dostupan u operativnom sistemu Windows RT 8.1.

Pogledajte više


Preuzmite starije verzije programa Player.

Prilagodite Player zvučnim i vizuelnim dodacima.

Pronađite pomoć za svoju verziju programa Player.