Biblioteka programa Windows Media Player: preporučene veze

Biblioteka programa Player je lokacija u programu Windows Media Player na kojoj možete da upravljate svom omiljenom muzikom, video zapisima i slikama na računaru. Omogućava vam da lako pronađete i reprodukujete datoteke digitalnih medija, kao i da izaberete sadržaj koji želite da narežete na CD ili da sinhronizujete na prenosivi uređaj. Da biste saznali više o korišćenju biblioteke programa Player, kliknite na neku od sledećih veza:

Ako imate problema pri korišćenju biblioteke programa Windows Media Player, možete pokušati da upotrebite Windows alatku za rešavanje problema sa bibliotekom programa Media Player da biste automatski našli i rešili neke uobičajene probleme.

Otvorite alatku za rešavanje problema sa bibliotekom programa Windows Media Player tako što ćete kliknuti na dugme StartSlika dugmeta „Start“, a zatim izaberite stavku “Kontrolna tabla“. U polju za pretragu upišite alatka za rešavanje problema, a zatim izaberite stavku Rešavanje problema. Kliknite na dugme Prikaži sve, a zatim izaberite stavku Biblioteka programa Windows Media Player.